Ars Longa Vita Brevis

This is a page intended to exhibit some of my thoughts, my drawings and my view of life. It is not a selected work, it is a process, so you will mature with me along the way.

Αυτή η σελίδα προορίζεται να παρουσιάσει μερικές από τις σκέψεις μου, κάποια από τα σχέδιά μου και την οπτική γωνία που βλέπω τη ζωή. Δεν είναι επιλεγμένη δουλειά μου, είναι μια προοδευτική διαδικασία, έτσι που και εσείς θα ωριμάζετε μαζί μου στην πορεία
______________________________________________
______________________________________________
______________________________________________

Οι μέρες είναι απλά μέρες...

Κυλάει γρήγορα ο χρόνος και όταν γυρίσεις να δεις πίσω, νομίζοντας πως δεν πέρασε παρά μια μονάχα στιγμή, βλέπεις πως είναι πολλές στιγμές παραπάνω, στοιβαγμένες σε μεγάλα κομμάτια, σε τεράστιες αποθήκες του μυαλού σου. Μα το θέμα είναι πως τον αξιοποιεί κανείς.

Η ανάλωση μέσα στην καθημερινότητα, η τριβή με τους άλλους γύρω, παράγει συναισθήματα, όπως και η απώλεια τριβής με τους άλλους γύρω παράγει αντιστοίχως άλλα. Όμως οι μέρες δεν είναι καλές ή κακές, δεν έχουν κρίση, είναι απλά αυτό. Μέρες. Άθροισμα στιγμών. Ο τρόπος που κινούμαστε μέσα σε αυτές είναι που χτίζει το χαρακτήρα μας, που διαμορφώνει τις προσλαμβάνουσες συναισθηματικές καταστάσεις. Μέσα σε αυτές καλούμαστε να ζήσουμε.


No comments: