Ars Longa Vita Brevis

This is a page intended to exhibit some of my thoughts, my drawings and my view of life. It is not a selected work, it is a process, so you will mature with me along the way.

Αυτή η σελίδα προορίζεται να παρουσιάσει μερικές από τις σκέψεις μου, κάποια από τα σχέδιά μου και την οπτική γωνία που βλέπω τη ζωή. Δεν είναι επιλεγμένη δουλειά μου, είναι μια προοδευτική διαδικασία, έτσι που και εσείς θα ωριμάζετε μαζί μου στην πορεία
______________________________________________
______________________________________________
______________________________________________

Επιπλέουμε στην καθημερινότητα μας!

Rainy days dominate the present yet the hope of the sun is what helps us cope with the gray.
Περνάνε οι μέρες γρήγορα, μέσα από λάθη και ανακρίβειες, όπου χάνεται το σφιχτό κράτημα του παρόντος και επιπλέουμε στη συνήθεια και τη ροή της καθημερινότητας. Στερείται νοήματος η κίνηση μέσα σε πρέπει επιβαλλόμενα, όπου η ταυτότητα της δημιουργίας θολώνει και μοιάζει να στριμώχνεται σε λίγα λεπτά καθαρής σκέψης. Πως πρέπει να αντιμετωπίσει κανείς αυτό το κτήνος που τρώει ψυχές και ηρεμία μαζί και γιγαντώνεται μέσα από τη γκριζωπή μας απάθεια; Ποιά είναι η μέθοδος που θα μας επιτρέψει να έχουμε καθαρό νου και να είμαστε ευτυχισμένοι σε ένα παρόν που βάλλεται τακτικά από ξέφρενα χτυπήματα εικόνων και πρέπει, τόσο ώστε κατακερματίζεται ο ελεύθερος χρόνος και ο χρόνος που οφείλουμε να αφιερώσουμε στο είναι μας; αν δεν γίνει το παρόν μια διαρκή άσκηση, μια μάχη για αυτό το σκοπό, της καθαρής σκέψης, της δημιουργικής ψυχής, θα έχουμε απλά μπαλώματα που μας επιτρέπει ο χρόνος να ράβουμε στο κιλίμι του εικοσιτετραώρου μας.

No comments: