Ars Longa Vita Brevis

This is a page intended to exhibit some of my thoughts, my drawings and my view of life. It is not a selected work, it is a process, so you will mature with me along the way.

Αυτή η σελίδα προορίζεται να παρουσιάσει μερικές από τις σκέψεις μου, κάποια από τα σχέδιά μου και την οπτική γωνία που βλέπω τη ζωή. Δεν είναι επιλεγμένη δουλειά μου, είναι μια προοδευτική διαδικασία, έτσι που και εσείς θα ωριμάζετε μαζί μου στην πορεία
______________________________________________
______________________________________________
______________________________________________

Σιχτίρ, μέρος Πρώτο

Μέσα καλοκαιριού. Σε ένα νησί στη μέση του Αιγαίου πελάγους,
με παραλίες για κάθε γούστο, με χαλίκια και με άμμο ψιλή ή χοντρή, κόκκινη, λευκή και κλασική, μικρούς και μεγάλους κόλπους. Ένα νησί πράσινο και φωτεινό, με διαδρομές γεμάτες αγωνία και εμπειρίες- θα φτάσω? θα με περάσει ο τύπος με το αγροτικό?

Και για όσους λένε ότι οι ξένοι είναι καλύτεροι οδηγοί, δεν έχουν ζήσει την εμπειρία του ευρωπαίου που νοίκιασε το τζιπ για να του φυσάει ο άνεμος τα μαλλιά και πηγαίνει με 30 χλμ την ώρα, στριβοντας αποτομα αριστερα χωρίς φλας γιανα φωτογραφίσει τα πτηνά των αλικών.
Όπως και όταν είναι πεζοί, πηγαίνουν πλάι πλάι στο δρόμο οι καημενούληδες νομίζουν ότι έχουν 2 μέτρα πεζοδρόμιο αλλά δεν είναι έτσι, ούτε πεζοδρόμιο έχουμε σε πολλά σημεία, ούτε πορεία για να περπατάμε στη μέση του δρόμου. Ζώα!


Κείμενο: Χρίστος Κουτσοτάσιος

No comments: